Eksam. Berider Sille Hastrup

Undervisning - Ridning - Køb/Salg/Lån af heste

Eksam. berider Sille Hastrup

Hastrup Horses ejes og drives af eksam. berider Sille Hastrup. Jeg er uddannet i 2014 hos Torben Frandsen i Tørring rideklub og har efter nogle års ansættelse hos Torben, været daglig leder på to forskellige rideskoler.

Jeg rider og træner både spring og dressur. Har selv sprunget op til MA og har uddannet mange unge heste. Jeg har i dressur redet og uddannet heste til Grand Prix øvelser.

For mig er uddannelse af hest og rytter en vigtig ting. Min undervisning og ridning tager uddganspunkt i den klassiske uddannelse af hesten. Hestene bliver trænet, så deres muskulatur bliver opbygget korrekt, og derved får skabt en holdbar ridehest.

Jeg er anerkendende i min tilgang til mennesker og heste. Mit ønske er at skabe positive oplevelser for både hest og rytter. Igennem gode oplevelser løftes og udvikles rytterens ridetekniske- og menneskelige færdigheder. Ydermere bliver hestenes potientiale udviklet og udnyttet i det rette tempo, så de hele tiden er både fysik og mentalt med på opgaven.

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte rytter og hest, og der arbejdes i en process ud fra ekvipagens niveau og ambitioner på at nå målet.

Følg med på Instagram