Eksam. Berider Sille Hastrup

Undervisning - Ridning - Køb/Salg/Lån af heste

Køb og Salg

Hjælp til salg af hest i forbindelse med ridning og vejledning i køb af hest.

Er du ny i hesteverdenen og har brug for hjælp til at finde den første hest eller har du brug for en proffesionel vudering inden du kaster dig ud i et køb, så kan Hastrup Horses hjælpe.

Jeg kan hjælpe med hele processen. Alt fra at finde forskellige bud på heste, til at tage med ud og kigge, til kontrakter mm. Har du styr på det meste selv, men blot ønsker hjælp til dele af processen, finder vi en løsning på det.

Lån

Interesseret i at få uddannet din hest/pony evt. med henblik på salg, uden de store økonomiske omkostninger? så læs her.

Hastrup Horses er interesseret i at lave en låneaftale på primært ponyer (enkelte heste kunne også have interresse) med henblik på videreuddannelse og evt salg. Som en del af aftalen finder jeg parter/ryttere, der matcher ponyen/hesten og som kan ride den x – antal gange om ugen. Jeg har ansvaret for ponyens/hestens uddannelse og pasning og vil være med ind over både i form af ridning og undervisning.  Aftalen kunne være for avler, der gerne vil have deres ponyer uddannet og solgt uden form for store omkostninger eller privat personer, som for en periode ønsker deres pony/hest redet, uddannet og passet. Pris afhænger af aftalen, kontakt Hastrup Horses for nærmere info herom.